KONTAKT

kontakt@lydfest.dk

Vi gør vores bedste for at svare alle henvendelser indenfor 24 timer

FRIVILLIG

Vil du hjælpe til som frivillig? Hop ind på “Bliv Frivillig”-siden og tilmeld dig via blanketten!

MUSIK

Vil du spille til Lydfest 2018? Send din musik til musik@lydfest.dk, så vurderer vores musikudvalg, om det passer til festivalens profil.

BAG OM LYDFEST

LYDFEST er en hastigt voksende endagsfestival, der afholdes på spillestedet MantziusLive i Birkerød. Festivalen bestræber sig på at etablere et line-up, som består af artister fra den danske upcoming scene og som repræsenterer forskellige genrer. Det primære mål med dagen er at skabe et bredere fællesskab og et større ungdomskulturelt engagement. LYDFEST har fra 2017 indgået et samarbejde med musiktalentudviklingsforløbet, Future Sound, som bidrager med artister, som optræder på LYDFEST’s up-coming scene.

Festivalens koncept består ikke udelukkende af livemusik og god stemning, men byder også på farverige drinks, lækker mad fra streetfood-boder og en fortryllende og charmerende atmosfære. Festivalgæster til LYDFEST kan forvente en vidunderlig sensommerdag i musikkens navn, tilbragt under den bagende sol - eller under lyskædernes farverige skær, når mørket falder på.

LYDFEST er arrangeret af en gruppe unge ildsjæle, som brænder for musik og magiske oplevelser. For fjerde år i træk vil den samme gruppe unge skyde endagsfestivalen i gang efter flere måneders hårdt arbejde.