MUSIK 2019

DET INDRE MARKED 15:45

Et eksperimenterende rock-univers, der med danske tekster og moderne lydbilleder er fuldstændig på rette vej. DET INDRE MARKED navigerer med sikker hånd mellem både skarpe udgivelser og en selvsikker, legende stil på scenen. Rockede guitar-riffs, drømmende synth-flader og en solid rytmesektion sikrer en koncert der er alle pengene værd. Der er grund til holde øje med Det Indre Marked, på deres vej i vækstlaget af danske rock-bands.

ILMA 16:45

Smukke, skrøbelige beats og en nærværende vokal er opskriften på ILMA’s sange. Og pludselig kommer der et flænsende rapvers, beatet dropper, eller noget helt tredje – det er svært at putte Ilma i en genre-kasse, og netop derfor er det spændende at følge hende. Ilma skriver og producerer selv sine sange, og bliver uden tvivl en markant stemme på den elektroniske sangskriverscene i nærmeste fremtid.

ZAPÁTA 17:45

ZAPÁTA har allerede udgivet flere sange der er strøget hurtigt til tops på streamingtjenesterne. I Future Sound-forløbet dykkede hun blandt andet ned i sangskrivningen, og skabte en række nye, spændende sange der sætter hendes overskudsfyldte vokal i højsædet. Vær forberedt på et show med både skarpt genremiks, nyt materiale og den stærke personlige aura Zapáta udstråler.

ZAR PAULO 18:45

Midt mellem fængende 80’er-melodier og hårdtslående, moderne rock finder du ZAR PAULO. Ud over en række skarpe dansksprogede singler udmærker det fem mand høje orkester sig, ved at have et solidt, intensivt og energisk live-udtryk i allerhøjeste kvalitet. Mærk hvordan pumpende bas og krystalklar vokal sætter rammen for det fængende univers der er Zar Paulo, når de indtager scenen på LYDFEST 2019.

HØKER 19:45

Tekster der har noget på hjerte, og organiske, komplekse produktioner giver HØKER’s sange liv og nerve. Der er omkvæd man kan synge på, og der er vridende vokalekvilibrisme på versene, fordelt mellem de to vokalister. Selvom sangene er med elektronisk baggrund, går Høker op i at levere et intenst liveshow, der udstråler alt andet end ‘laptop og rapper’-udtrykket. Vi garanterer en koncert med energi langt ud over scenekanten.

UDEN ORD 20:45

Hvis man er til musik med flere lag, dybere tekster og hamrende dygtige instrumentalister, så skal man holde øje med UDEN ORD. Dansksprogede tekster, som på dobbeltsinglen ‘Vi Kan Ikke Længere Se’ og ‘Du Har Lært Mig At Bløde’, vidner om de tårnhøje ambitioner bandet ligger for døren. Oplev et fænomenalt sammenspil og et imponerende musikalsk overskud, når Uden Ord indtager scenen til LYDFEST.

SOON 21:45

Aarhusianske SOON har med singlen ‘With You’ allerede blæst undergrundsmiljøet omkuld med en pop-sang så groovy og en tekst så inderlig, at det er svært at forstå de lige er debuteret. Duoen Andreas og August har forstået hvordan man navigerer i et poppet univers, med lige dele soul og r’n’b. De er på vej med en EP, der lover lige så godt som debut-singlen, og er netop begyndt at optræde live – stadig lige så intimt og fængende som på deres produktioner.

GOLDGOLDGOLD 22:45

Med en hybrid af elektroniske lo-fi houserytmer og organiske rå basharmonier er GOLDGOLDGOLDs lydunivers blåøjet, dystert og desperat på samme tid. Gruppen består af de to brødre William og August, og det er netop deres særlige brødrebånd, som er roden i de introverte, uforudsigelige og til tider manisk rastløse stemningsbilleder. Det bliver goldgoldgolds debutkoncert, og vi garanterer en fuldkommen intens live-oplevelse.

ERIKA DE CASIER 22:45

ERIKA DE CASIER er en fremadstormende, ung R’n’b artist, der skriver og udgiver sange med international potientiale. Faktisk har hun lige smidt en helt album denne sommer, der med hendes personlige, sensuelle og i høj grad underspillede tekster & produktioner har rigeligt potientiale. Vi er stolte af at præsentere hende som den første i en række af dygtige og aktuelle hovednavne til LYDFEST 2019.

GLØD 23:30

Hamrende tight pop-sange, hundredtusinder af streams og bunke unge, dygtige drenge. Det er essensen af GLØD, der faktisk spillede deres en af deres allerførste koncerter på LYDFEST for et par år siden. Siden da har bandet være i fuld gang, og de er foruden single og musikvideo-udgivelser blandt andet blevet nomineret til Soundvenues Fremtidsprisen. Glød åbner hovedscenen på årets festival, og vi garanterer 100% velskrevne, eftertænksomme dansenumre.