SKAL DU SPILLE PÅ LYDFEST 2018?

TILMELDNINGEN ER LUKKET!

Er dit band klar til at optræde for hundreder af unge, veloplagte mennesker? Besøgte du selv LYDFEST sidste år, og blev du grebet af sensommerfølelsen, de fortryllende indtryk og den magiske stemning?

Vi er klar på alle genrer og kompositioner og søger især unge bands og performere. Årets LYDFEST løber af stablen d. 25 august 2018, og vi er klar til at sætte netop DIT band på plakaten.

LYDFEST er en endagsfestival der sætter fokus på musik og uforglemmelige oplevelser. Vi er bygget på en kærlighed til ungekultur, iværksætteri og frivillighed, med alle de sprudlende sider du kan drømme om - hvad enten det er streetfood, ungekunst, eller den nyeste upcoming musik!

Ansøg om en af de eftertragtede pladser til årets line-up ved at sende en mail med en kort beskrivelse af dit/jeres musik og vedlægge et link/lydfil til musikken. Vi modtager ansøgninger på musik@lydfest.dk, samt på vores Facebook profil. Vores sidste tilmeldingsfrist ligger d. 20. juni, og herefter udvælger vi blandt alle tilmeldte bands for at sammensætte årets program.

ANSØG OM AT SPILLE

Alle er velkomne. Send os en mail og hør mere via linket herunder.